Knyt ihop timjan, persilja och lagerblad, som en liten bukett, på en morotsbit med en bit steksnöre. Hans specialitet är burgundisk gryta och här kommer hans recept (från ICAs recept)
Putsa köttet och dela i grytbitar. Tillsätt tomatpuré, vatten, fond, vin, timjan och lagerblad. Lägg över köttet i en gryta och krydda med salt och peppar
Lägg över köttet i en gryta. Servera grytan med kokt potatis och en sallad. Låt grytan koka upp och koka sedan under lock på svag värme ca 40 min. 1 kg benfritt nötkött t ex fransyska eller grytbitar. 1 lagerblad
Bryn grytbitarna i lite matfett så att de får fin färg i en stekpanna. Lägg i Black garlic, rödvin, oxfond, timjan, lagerblad, soltorkade tomater, mer vatten och avsluta med att dra några drag med pepparkvarnen över det hela
Lägg i lagerblad, kanelstång och hackad vitlök. En gryta med djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen…
Lägg i tomatpuré, lagerblad och vitlök. Lägg över i en stor gryta. 1 1 ⁄2 kg nötkött, högrev, grytbitar eller biff. 12 lagerblad. 1skala och skär morötterna och lökarna i stora bitar och lägg ner i grytan. 1koka upp grytan och rör om under tiden. Låt grytan sjuda i cirka 1 1⁄2 timme under lock. 1Blanda ner champinjonerna och baconen i grytan
Blanda i surkålen, lagerblad, pepparkorn och vatten. Bryn allt i en gryta. 250 g fläskkött, t ex grytbitar. 2 lagerblad. Häll stuvningen i kålgrytan, rör om och sjud på svag värme ca 10 minuter tills smakerna blandats. 250 g fläskkött, t ex grytbitar. 2 lagerblad 5 st svartpepparkorn