Blanda i rivet skal och saft av en halv citron. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Mät saften och häll tillbaka den i en rengjord gryta med socker. Sila saften och låt självrinna genom en silduk eller en ren kökshandduk i cirka 30 minuter
1pressad saft av 1 lime. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkor med skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök. 1Rör ihop smör, limesaft och sambal oelek
Sila av blommor och citron, och tappa upp saften på flaskor. Gör gärna en stor sats fläderblomssaft när du ändå är i farten, men tänk på att flädersaft är en färskvara
Grundrecept. Tvätta limen, riv skalet fint och pressa ut saften. Blanda ner saft och skal i aiolin. Blanda ner chili efter smak i aiolin tillsammans med citronsaft och chilisås
BBQ Sås – Grundrecept som går att variera. saft från 1 pressad apelsin. saft från 1 pressad apelsin. Årets stora nyhet på julbordet i min värld var de här vegorevbenspjällen
Det här receptet är ett grundrecept för veganska hamburgare och en vegansk hamburgerdressing som jag utvecklat under lååååång tid, och som jag nu anpassat för att kunna lagas med Anammas formbara färs