Blanda i rivet skal och saft av en halv citron. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Blanda ihop färskost, florsocker och citron- eller limejuice till en bredbar röra. Tillsätt smält smör, socker, ägg och mjölk samt vispa ihop till en muffinssmet
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Grundrecept. Jag sätter alltid mina formar i en muffinsplåt när jag bakar muffins
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!
Grundrecept (leila). Placera ut pappersformar i en muffinsplåt (detta för att muffinsarna skå få fin form, de flyter ut och blir platta utan stöd från plåten)
Chokladmuffins med kaffesmörkräm och kaffebönor, Vanilj- och fruktmuffins med mörk chokladganache, Chokladmuffins med mintglasyr och körsbär, och slutligen Vanilj- och fruktmuffins med citronglasyr, mynta och choklad
GRUNDRECEPT – MUFFINS. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Jag blev så inspirerad av en extra dag ledigt att jag passade på och bakade en plåt med glada muffins tillsammans med barnen
Och som vanligt använder jag mitt grundrecept på frosting som jag i dag smaksatte med citron. Ida, min mästarbagare, hjälpte mig att baka och självklart blev det några påskmuffins dagen till ära, muffins med citronsmak och pyntade med påskkycklingar
* Riv ner skalet från en citron i smeten. Den senaste tiden har jag fått flera förfrågningar på vilka grundrecept jag använder när jag bakar glutenfritt, så i detta inlägg kommer båda recepten och lite enkla smakvariationer så att det blir lätt att hitta för dem som önskar