Koka kräftor, grundrecept. en med grundreceptet och en med öl i, för att kunna jämföra smaken. De senaste åren har jag haft som tradition att anordna en kräftskiva för mina Londonvänner i september, och för att göra det lätt för mig har jag de flesta åren köpt frysta kräftor i lag
Ett bra grundrecept på skaldjursfond att spara. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer
(jag kör med frusna räkor/kräftor då jag tycker att de i burk är för salta) Detta behövs. s=kr%C3%A4ftsoppa där bloggerskan vidareutvecklat Kavlis grundrecept "Kavlis klassiska kräftsoppa" Ramonas kräftsoppa med bas från Kavlis Kräftsoppa och ytterligare ideer från 56
Ett bra grundrecept på hummerfond att spara. Som ett billigare komplement eller när det inte är säsong för hummer kan man tillaga den här soppan på räkor eller kräftor
Det finns ju många olika grundrecept på mördeg, jag brukar baka ett ur boken "Alla sorters kakor" oftast men denna gång blev det efter detta, jag gjorde alltså två satser av grunddegen
Och jag tar mig gärna en Koskenkorva Salmiakki till kräftorna - rackarns så god den är. ett bra grundrecept är med 125 g smör, 3 dl mjöl och någon msk vatten,