Nu är det dags att starta glassmaskinen. Häll i den kalla glassmixen i glassmaskinen och låt den gå ca 20 minuter eller tills glassen fått fin konsistens. Har du ingen glassmaskin, häll upp mixen i en bunke och rör varje kvart under 2-3 timmar tills den har glasskonstistens
Nu är det dags att starta glassmaskinen. Häll i den kalla glassmixen i glassmaskinen och låt den gå ca 20 minuter eller tills glassen fått fin konsistens. Har du ingen glassmaskin, häll upp mixen i en bunke och rör varje kvart under 2-3 timmar tills den har glasskonstistens
Ett jätte enkelt recept som inte kräver någon glassmaskin eller något rörande. Grundrecept är så enkelt som 5 dl grädde, som vispas, samt en burk (ca 400 g) kondenserad mjölk
Oavsett vilken smak jag gör på glassen, så använder jag det här som grundrecept. Kör alltsammans i glassmaskinen ca 15 minuter eller tills den börjar tjockna lite
Till glassen använde jag mig av samma grundrecept som till choklad-och apelsinglassen. Precis innan jag tog ur chokladglassen ur glassmaskinen hällde jag i lite nutella
Det är ett grundrecept som kan varieras allt eftersom fantasin växer. Observera att detta recept passar min glassmaskin och kanske inte nödvändigtvis alla andra på marknaden