Smaklig måltid Pajdeg (grundrecept el ). Längst upp på pajfyllningen ska skivade tomater samt körsbärstomater läggas ut, hela ytan ska täckas av tomaterna, efter det riven ost på samt äggstanning
Mitt grundrecept är att skölja en tetra kikärter och mixa ihop tillsammans med ett par vitlöksklyftor, ett par msk citronjuice, lite oliv-/rapsolja, lite vatten och fryst persilja
Fullkornsbotten grundrecept. Häll på äggstanningen. Pajbotten. 1. Sätt ugnen på 220 grader. 2. Nyp ihop allt till en fast deg eller kör allt i matberedare tills det precis går ihop
Pajer med samma enkla grundrecept men med olika goda fyllningar är enkelt att förbereda, pajarna går utmärkt att äta antingen varma eller rumstempererade
Det går bra att variera proportioner efter smak, detta är ett grundrecept. Grädda i 225-250 grader i ugn ca 30-40 min eller tills lådan har fått fin färg och och äggstanningen är klar