Lägg sallad och räkröra i varje korvbröd. 10 korvbröd (grova eller ljusa). Grovhacka räkorna. Blanda med crème fraiche, majonnäs, chilisås, lök och dill
Smörstek korvbröden i en stekpanna. 8 st Korvbröd. 1. Dela humrarna på hälften. Krossa klorna lätt med en nötknäppare eller baksidan av knivskaftet och plocka ur hummerköttet
Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Stek korvbröden frasiga i smör&rapsolja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g hummerkött 1 msk Arla Köket® crème fraiche 1 msk majonnäs ½ tsk pressad citronsaft 2 droppar tabasco 4 korv bröd 2 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 1 saltgurka 8 blad gemsalladGör så här Dela hummerköttet i grova bitar
4 korvbröd eller hamburgerbröd. Kålsallad. Koka upp rödvinsvinägern och ananasjuicen. Lägg vitkålen i en bunke, slå över vinägerblandningen, låt dra i 15-25 minuter i kylen
Det bästa var att mannen hade en deg på jäsning så jag beställde några korvbröd. Så goda korvbröd som jag nu fått smaka blir det svårt för mannen att slippa korvbrödsbagarens roll