De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
Grönsaker. Skiva eller dela de övriga grönsakerna. Salta och peppra grönsakerna, servera som egen rätt eller som tillbehör tillsammans med salsa verde och/eller rökt olivolja
Grönsaker. Skiva, dela eller bita resten av grönsakerna. Salta och peppra grönsakerna, servera som egen rätt eller som tillbehör tillsammans med salsa verde och/eller rökt olivolja
Ofta är en vass potatisskalare bättre än kniv när man ska skära tunna skivor av grönsaker. Lägg grönsakerna i ättikslagen och låt de ligga någon timme innan servering
Dela grönsakerna i grova bitar. Ta ut grönsakerna och blanda ner örtena. Servera kycklingen och grönsakerna med gott bröd, sallad och en klick sval yoghurt
Strö blandningen över grönsakerna. Sätt ugnen på 250º. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka upp 1 liter vatten i en kastrull och lägg i potatisen