Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 ½ liter
Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter
t ex Vagott fullkornsbröd. Blanda creme chese, citronskal, citronsaft, gräslök, salt och peppar. Skör bort kanterna på brödet och stek det i lite smör eller olja
Smula jästen i en bunke, värm vattnet till fingervärme och blanda ut jästen. Tillsätt salt, olja, linfrön, pumpafrön, solroskärnor och havregryn och låt det blanda sig ordentligt
Fazer har flera brödsorter som är nyttiga, grova, mättande och fiberrika. Med ett fullkornsbröd och proteinrikt pålägg samt frukt eller bär till det ger det en mättande och näringsriktig frukost