Sätt ugnen på 225 grader. Blanda havregrynen med all vätska och låt svälla i ca 5 min. Under tiden blandar du alla de torra ingredienserna och vänder sedan ner det i havregrynen
Tycker nästan det är synd bara att kalla dom för frukostfrallor idag då frallor i allmänhet är grova och fiberstinna, fyllda med diverse frön och annat smått och gott
Behöver fylla på förrådet med frukostbröd och gjorde därför lite grova frallor, älskar att ha nötter och frön i bröd och denna gång blandade jag ner lite solrosfrön,linfrön och pumpafrön, givetvis kan man byta ut dessa mot andra frön eller nötter
Till frukost idag åt vi bland annat de här goda bröden. Jag hade satt degen kvällen innan och imorse var det bara att skära i bitar, lägga på plåt och grädda
Om man tycker om att överraska med nybakt bröd på morgonen då är detta recept värt att spara. Få ingredienser och ingen jäsning behövs vilket bidrar till att det känns så enketl - och fungeraer bra även med glutenfritt mjöl
Glutenfria & proteinrika frukostfrallor. Vem älskar inte nybakat bröd. Det är bland det bästa som finns att känns lukten av nybakat bröd som sprider sig i lägenheten, det känns hemtrevligt på något sätt
På morgonen så kan du ta upp degen med lite extra vetemjöl och forma direkt till längder, delatill grova rustika frallor du lägger på bakplåtspapper på en plåt