Vi äter ju andra saker som en del tycker är rätt äckligt såsom kräftor som är asätare, grisfötter i gelé till jul, surströmming, ostron som kan refereras till som stora snorbobbor med havssmak, sniglar impregnerade med vitlök, mögelost, grodlår, grisöron i grytor, älgmule, alger, lever och andra inälvor från djur samt deras blod
Grodlår. Halloumiburgare med grillade grönsaker, vegetarisk pizza, rotfruktskompott med chili och vitlök, vegospett med diverse grönsaker, tomat och ostfyllda svampar, grillad aubergine med yoghurtdressing
Inte bara grodlår, utan även gambas. Stek sen vitlöken på hög värme i en stekpanna med smör och olja. 1 kg frysta gambas, med skal2 st vitlöksklytor, hackadeca 1 tsk chilismör och olja att steka isalt och pepparca 1 dl matlagningsgräddepastaBörja med att tina och skala dina gambas. 2 st vitlöksklytor
Arrangera grodlåren på en tallrik. Skjut dem åt sidan och rosta vitlöken tills den blir lätt brun. Ingredienser och tillagning Till 1 portion behövs6 Grodlår 1 msk Ostronsås1 Finskivad vitlöksklyfta1 msk Grovkrossad vitpeppar1 msk Fisksås1 msk Röd vinäger1 msk Socker1 msk Hackad färsk mynta1 msk Hackad färsk koriander1 Skivad färsk chilifrukt Marinera grodlåren i ostronsås i minst 1 timme. Stek grodlåren i oljad wok i 5 minuter. Rör om och låt allt koka ihop med grodlåren i 2 minuter