Grissida recept

Grissida med lingon

Grissida med lingon

Krydda grissidan med salt och socker, vakuumförpacka den. grissida med svål. Dela grissidan i 4 delar och stek i panna med svålen ner tills svålen är krispig
Grissida på grillen

Grissida på grillen

Ställ in grissidan i ugnen över natten på 70 grader i ca 10 tim. Skiva löken och lägg den i ca 1 dl balsamvinäger o ca 2 msk socker i 3 tim
Grissida i olivolja

Grissida i olivolja

Grissida i olivolja1,5 kg färsk grissida1 citronnågra klyftor vitlöknågra kvistar rosmarinsalt, peppar, olivoljaGnid in köttet med citronskal, rosmarin, salt och peppar
Bresaola och grissida med bondbönor

Bresaola och grissida med bondbönor

Ruccolasallad med bondbönspuré, haricots verts och grissida. GrissidaFörbered rätten kvällen innan den ska serveras, den kräver sin tid i ugnen
Porchetta - rullad fläsksida med örter

Porchetta - rullad fläsksida med örter

Be din kötthandlare lossa köttet från svålen på grissidan. 1. Börja med att skära ett rutmönster i svålen och lägg den sedan med svålsidan ner på din arbetsbänk
Bland smårätter och oäktingar

Bland smårätter och oäktingar

Och då var ändå hans varmrätt den godaste, en så mör grissida. Nu var det inte hela vår helg i Malmö jag presenterade igår
Lördagsmorgon...

Lördagsmorgon...

Långstekt grissida och sellerirotspuré är ju bloggens mellannamn. Regnet skvalar ner, vedspisen är tänd och kaffet drucket
'Murica

'Murica

tränat, druckit drinkar, käkat KoMex, städat, långbakat en grissida och ätit Ben & Jerrys med syrran

HIPP HIPP HURRA, NICO 30!

Knaperstekt grissida med risvinäger och rostad lök. Ja alltså sjukt svår fråga, för efter varje rätt sa vi att den var godast haha, men grissidan var såååå god och oxkinden var också en klass för sig