Krydda grissidan med salt och socker, vakuumförpacka den. grissida med svål. Dela grissidan i 4 delar och stek i panna med svålen ner tills svålen är krispig
Grissida i olivolja1,5 kg färsk grissida1 citronnågra klyftor vitlöknågra kvistar rosmarinsalt, peppar, olivoljaGnid in köttet med citronskal, rosmarin, salt och peppar
Det är något så oerhört tilltalade i att fylla och krydda en grissida, rulla ihop den, binda den och under flera timmar låta den långsamt smälta på grillen, medan delikata dofterna sprider sig
Be din kötthandlare lossa köttet från svålen på grissidan. 1. Börja med att skära ett rutmönster i svålen och lägg den sedan med svålsidan ner på din arbetsbänk
Knaperstekt grissida med risvinäger och rostad lök. Ja alltså sjukt svår fråga, för efter varje rätt sa vi att den var godast haha, men grissidan var såååå god och oxkinden var också en klass för sig
Vi beställde grissida. Når vårt B&B vann utmärkelsen ”Årets övernattning” fick vi också ett presentkort för en övernattning någonstans i Skåne för lite inspiration