FLÄSKKOTLETTER MED KRYDDÖRTER. Fläskkotletter som steks med omsorg blir både saftiga och goda. Stek dem på inte alltför kraftig värme och inte för länge
Till huvudrätt serverade hon stekt griskotlett med gul sås (som var gjord på rostad gul paprika, gurkmeja, smör och lite annat gott) med stekta tomater, sparris och ris
Här om dagen fick jag tag på fina fläskkotletter i min lokala konsumbutik, inget konstigt med det. Men, att hitta kotletter med en rejäl svål på händer inte allt för ofta, vanligtvis brukar kotletterna vara tunna och utan tillstymmelse till fett på
Jag stekte griskotletter och serverade dem med potatissalladen. Potatissallad är inte bara till för sommaren och man kan göra potatissallad utan att kleta i en massa majonnäs
800 -1000 g benfri griskotlett i 3-4 cm tjocka skivor. Blanda äpplen, sirap, cider och vinäger till glazen i en gryta och sjud utan lock tills en fjärdedel återstår
4 stora griskotletter. Sätt ugnen på 100 grader. Smält smöret i en stekpanna. Bryn kotletterna hastigt på båda sidorna och krydda dem först när de fått en vacker brun yta
bryn matfettet i en stekpanna. stek kotletterna 3-4 minuter på varje sida. salta och peppra. tillsätt lök vinäger och buljong när kotletterna är nästan färdigstekta
DAGENS RECEPT 13-07-29GRISKOTLETTER MED DILLSÅSDe allra flesta av oss uppskattar om vardagsmaten går snabbt att laga till. 4 portioner4 griskotletter, ca 600 g1 msk smör eller margarin½ tsk salt2 krm svart- eller vitpeppar2 dl vatten eller buljongSås. 4 griskotletter, ca 600 g1 msk smör eller margarin