Du kan testa det här receptet till spjäll av Gris, kan tänka mig att det blir minst lika gott. Jag mosade lite Färskost med Yoghurt, Olivolja, Vitlök, Havssalt och Svartpeppar till
Så fräscht och gott - och ett litet mer klimatsmart val än köttfärs från gris/nöt. Det är en kall sås bestående av turkisk yoghurt, riven vitlök, fryst basilika, lite honung samt salt och nymalen svartpeppar
YOGHURT OCH MANGO-CHUTNEYSÅS. hacka eller mixa i fetaosten i yoghurten. YOGHURT OCH MANGO-CHUTNEYSÅS. 600 gram mört kött, helst filé, entrecote eller innerfile av nöt, gris eller lamm. 2 dl matlagningsyoghurt, grekisk yoghurt. 2 dl matlagningsyoghurt, grekisk yoghurt. 2 dl matlagningsyoghurt, grekisk yoghurt
Över det, skysås på gris. Framför oss, flödebollar med yoghurt i. Med den förföriska syran från yoghurten, i kombination med den ljusa chokladsötman, tar den sig också friheten att rita om flödebollskartan från grunden
Blanda med grekisk yoghurt eller naturell yoghurt, citronjuice eller vinäger, olivolja i en skål. Serveras vid cirka 16-18°C till rätter av gris, lamm- eller nötkött, gärna grillat. 1/2-1 gurka 1-2 tsk salt 1-2 vitlöksklyftor 3-4 dl grekisk yoghurt eller naturell 1 tsk citronjuice eller vinäger 1 msk olivolja Gör så här. 3-4 dl grekisk yoghurt
Desto bättre leker grisen med ovannämnda äggröra. Huvudnumren på respektive tallrik flankeras av ett par skivor bröd, en sallad bestående av mangold och tomatskivor, ett litet glas yoghurt med honung och müsli, samt en nätt pannkaka med ackompanjerande sylt
Rör samman yoghurt, senap och majonnäs, smaka av med salt och peppar och riv ev. För det ska vi bara säga er, att denna egenhändigt ihopsnickrade varianten på den dragna grisen var något av det godaste vi smakat, och det säger inte lite
Igår åt vi goda tjocka revbenssjäll från grisen vi köpte precis innan jul av en bekant. Till revbensspjällen åt vi sallad, dressing med yoghurt och thaichilisås och potatishalvor