rökt fläsksida från Domta, ostar från Vallgarns mejeri (Vit caprin, Blå Edda och färskost med pepparrot), Röbets-samba (röbets- och päronmarmelad) från Lagerlöfska magasinet och äggröra med tomater
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Recept på den apelsin- och ingefärskryddade lilla grisen som vi åt till får du en annan dag. Igår kväll gjorde jag en ny omgång, och av dem gjorde jag quesadillas - fyllda med skinka och ost bl a - som vi åt till broccoli- och grönkålssoppa
Blanda riven ost och ströbröd i en tallrik och smaksätt med lite salt o peppar. Vänd runt i ost/ströbröd och hjälp till med handen så det blir ordentligt med blandningen på köttet
Strö riven ost över och låt smälta före serveringen. riven ost. Jag lagade en betydligt större mängd, på 2 kg ytterfilé, så jag placerade de stekta rulladerna i en ugnsform, hällde över vätskorna, strödde riven ost över och låt badda i ugnen ca. 8 skivor av gris ytterfilé