Man har alltså inte släpat en gris över hela gårdsplanen. Varmrätten var då pulled pork som är fläskkött (går även göra med nötkött) som tillagas på låg temperatur länge tills det blir så pass mört att det går att dra isär med två gafflar, varav namnet
Ät mindre gris och kyckling. Kikärtor står, exempelvis, endast för växthusgaser som motsvarar 5 – 10 procent av utsläppen från motsvarande mängd nötkött
Vi äter en hel del griskött och kyckling i Sverige. Enligt metoden ”SMART” som är ett sätt att värna om både hälsan, miljön och plånboken efter egen förmåga, bör vi äta mer nötkött och lamm
Fördelen med Pulled Chicken är att den "bara" ska vara i ugnen i 2 timmar till skillnad från pulled pork (gris), 6 timmar, och pulled beef (nötkött), 7-8 timmar
grillade korvar, hel grillad gris som nedan, stekt kött, ostar, grönsaker, färsk fisk. Till slut bestämde vi oss alla tre för stekt nötkött med tryffel till förrätt