Två vitlöksklyftor. Skala och skär rotfrukter och lök i grova bitar. Hacka lök och vitlök. 4 stora schalottenlökar. 0,5 finhackad rödlök. 2 vitlöksklyftor. 1 Blanda kryddor, vitlök och citron. Tillsätt lök, vitlök, plommon, ingefära, socker och låt allting koka ihop utan lock i ca 20 min. 4 stora schalottenlökar. 0,5 finhackad rödlök. 2 vitlöksklyftor Ca två cm riven färsk ingefära
Där under löken, där skymtar grisen. Detta gäller förstås också den inlagda rödlöken. Ni som läst mig tidigare vet ju redan att grisen är det godaste djuret (det är laxen som är det ondaste) men det tål att påpekas igen och igen
Just ikväll var det tjocka skivor sidfläsk smaksatta med ingefära, vitlök, fisksås och en liten gnutta mango chutney som spelade förstafiol vid middagen på altanen
Strimla savoykål, fänkål och lök. Gris och kålhuve på samma tallrik. Hacka upp vitlöken och låt det fräsas mjukt i en panna tillsammans med rikligt med smör
Pulled pork1,5 kg fläskkarré utan ben1 stor gul lök2vitlökar2 msk koncentrerad oxfond1 msk worshirechestersås1 msk dijonsenap1 msk tomatpurésalt och pepparrapsoljaHacka lök och vitlök grovt. 1 stor gul lök. 2 vitlökar
Hacka löken grovt. Skär vitlöken i tunna skivor. Stek löken lätt i en gryta, bara så att den blir mjuk. Lägg i blekselleri, vitlök, morot och zucchini som får steka med ett par minuter
Placera grisen, lökarna och morötterna i en stekgryta. Skala lökar och morötter. Bryn kindsidorna/kinderna i svinfett eller olja, bryn även morötter och lökar hela
Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett. Blanda lök, vitlök, kryddor, socker, whisky och krossade tomater i botten av en gjutjärnsgryta