Placera grisen, lökarna och morötterna i en stekgryta. Mortla de torkade kryddorna. strö över de mortlade kryddorna, lägg i rosmarinkvisten, klicka honung på lökarna, salta och peppra
Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet
Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett. Blanda lök, vitlök, kryddor, socker, whisky och krossade tomater i botten av en gjutjärnsgryta
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad