I den skulle det få plats en hel gris. 2 1/2 dl ketchup. //Malin BBQ-Sås, ca 4 dl 2 1/2 dl ketchup. Vi har två frysar hemma, varav en är en stor gammeldags pjäs som öppnas som en kista
Det passar till nöt, vilt och gris. 2 msk ketchup. 2 msk ketchup. Ni som följer denna hemsidan /bloggen har ju lärt er att när jag är beredskapsledig brukar jag göra något lite extra
skinkstek av gris. ½ dl ketchup. skinkstek av gris. ½ dl ketchup. Vad gör ni av överbliven pulled pork. Här blir det inte alltid så mycket över men om man råkar göra för mycket så är det bara till en fördel då det kan användas som pålägg på smörgås och i baguetter och som här i en riktigt läcker sallad
Man har alltså inte släpat en gris över hela gårdsplanen. Jag hade bara riktigt stark BBQ-sås hemma så jag tog lite ketchup också för att inte chocka gästerna plus coca cola som kändes som ett självklart val
Paltbröd innehåller blod från både gris och nöt, och just detta animaliska järn (hemjärn) är faktiskt det som kroppen har lättast för att tillgodogöra sig
Tjocka revben från gris är ju helt fantastiskt gott och då det är mycket kött på dem finns det bra möjligheter att späcka dem med olika delikatesser från fantasins värld
Fördelen med Pulled Chicken är att den "bara" ska vara i ugnen i 2 timmar till skillnad från pulled pork (gris), 6 timmar, och pulled beef (nötkött), 7-8 timmar. 2 dl chilisås (med låg sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad. 2 vitlöksklyftor 2 dl chilisås (med låg sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad