Gris kött gryta recept

Himmelska grytan

Himmelska grytan

½ köttbuljongtärning. En riktigt god gryta som är ganska enkel att veva ihop. ½ köttbuljongtärning. Vips, så hade halva veckan gått
Nötstek i gryta av fransyska

Nötstek i gryta av fransyska

En helt vanlig stek av antingen nöt eller gris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer

Grilla gris

Använd den här marinaden efter det att köttet eller fisken är grillad. Placera lägget i en stor gryta med lock
Gryta med asiatisk touch.

Gryta med asiatisk touch.

) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår
Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön

Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön

Servera köttet med lite av såsen. Lägg blandningen i en medelvarm gryta. Det här är första gången jag har provat att laga Grisens Hemlighet och den är sjukt god
En gryta

En gryta

Gårdagens smarriga lunch blev kokt potatis och köttgryta. två tärningar köttbuljong, creme fraiche, grönpeppar och grillkrydda
Dragen gris. Grisen är ju det godaste djuret.

Dragen gris. Grisen är ju det godaste djuret.

Lägg köttet i grytan, det behöver inte brynas först, och slå över resten av såsen. Istället är det en lätt komisk (skittöntig) översättning av "pulled pork", fläsk som stekts så mört att man kan dra isär köttet med gaffeln
Recipe! Gryta med rödbetor!

Recipe! Gryta med rödbetor!

Bryn lökarna några minuter, tillsätt köttet och bryn ytterliggare några minuter till och tillsätt sen vinet
TAGINE - marockansk gryta!

TAGINE - marockansk gryta!

Man kan göra Tagine med nöt-, lamm-, eller griskött, dock inte gris om man ska ha en muslim till bordet, men annars går det bra
Pulled pork - Dragen gris

Pulled pork - Dragen gris

Lägg köttet som det är, hela stycket i en ugnsfast gryta med lock. Med vad och hur ska man då äta det härliga köttet
Cochinito borracho (Berusad gris)

Cochinito borracho (Berusad gris)

Lägg över köttet i lökgrytan. Stek köttet i en stekpanna till det får vacker färg runtom. Stek löken lätt i en gryta, bara så att den blir mjuk
Pulled pork är "Gafflad gris"

Pulled pork är "Gafflad gris"

Salta och peppra köttet runt om och lägg det i en gryta. Häll på BBQ-sås så det täcker kött och lök. en stekgryta från Le Creuset
Carnitas - gris i småbitar från Mexiko.

Carnitas - gris i småbitar från Mexiko.

Här skulle jag vilja skriva "tills det fått fin färg" men eftersom köttet är marinerat måste grytan hålla samma temperatur som solen om det ska bli brynt
Pulled pork på Tinas vis

Pulled pork på Tinas vis

Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Lägg köttbiten i en gryta som tål ugn
Pulled Pork på Picnicbog

Pulled Pork på Picnicbog

Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan