En helt vanlig stek av antingen nöt eller gris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår
Servera köttet med lite av såsen. Lägg blandningen i en medelvarm gryta. Det här är första gången jag har provat att laga Grisens Hemlighet och den är sjukt god
Lägg köttet i grytan, det behöver inte brynas först, och slå över resten av såsen. Istället är det en lätt komisk (skittöntig) översättning av "pulled pork", fläsk som stekts så mört att man kan dra isär köttet med gaffeln
Jag har lovat mig själv att inte köpa hem mer kött, kyckling, köttfärs eller bröd. Hacka löken och bryn den på medelvärme i en gryta tills den fått lite färg
Här skulle jag vilja skriva "tills det fått fin färg" men eftersom köttet är marinerat måste grytan hålla samma temperatur som solen om det ska bli brynt
Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan