Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
Blanda majo, creme fraiche, senap och pepparrot. Ni som läst mig tidigare vet ju redan att grisen är det godaste djuret (det är laxen som är det ondaste) men det tål att påpekas igen och igen
4 skivor kotletter av gris (med el utan ben). 1 brk crème fraiche bearnaise. 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben) 10 blad färsk salvia Salt Peppar 2 msk flytande margarin Potatis och sparrissallad 8 fasta potatisar, skalade och delade i 4 bitar/st 3 msk (250 ml) olivolja extra virgin 2 rödlökar, skurna i skivor 2 morötter, skalade och skurna i strimlor 3 stjälkar blekselleri, 1 cm bitar 12 gröna sparrisar, skurna i 2 cm bitar 3 msk balsamvinäger Salt Vitpeppar, nymald från kvarn Sås 1 brk crème fraiche bearnaise
Mycket av julmaten finns numera att köpa färdiglagad och det är inte många som gör egen korv, sylta, saltar in sill och lägger lutfisken i blöt, så som man gjorde förr när man slaktade en hel gris, som sedan skulle tas om hand
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Trots pulled pork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Tillsätt grädde, creme fraiche, senap, chilisås och soja. När jag var liten lagade min farmor grisfötter, dels för att det var billigt men också för att det är gott
Pulled pork, den dragna grisen. 1 dl Cremé fraiche. 1 dl Cremé fraiche. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Creme fraiche. Blanda samman avocado, majonäs och creme fraiche till en smet. Creme Fraiche. Blanda samman blomkålen med smör och creme fraiche till en smet