Gris dill recept

Helgrillad Gris Myron Mixon-Style

Helgrillad Gris Myron Mixon-Style

Dillvinäger. Det är något speciellt med helgrillad gris. Innan servering så dra över lite av dillvinägern på köttbitarna
Chilimarinerade Lammrevben med Avocadosallad

Chilimarinerade Lammrevben med Avocadosallad

Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra. Lite annorlunda med dill i, men riktigt gott
Vegansk julmat – allt till julbordet!

Vegansk julmat – allt till julbordet!

Att griljera en rotselleri istället för julskinka är ett perfekt alternativ om du inte vill lägga halva december på att koka en egen seitanskinka, men samtidigt vill ha ett mustigt och gott alternativ till grisen på julbordet

Sommarens kryddblandningar

dill, gräslök och senapsörtpassar till. gris, grönsaker och kycklingMarrakesh rub1 msk grön kardemumma, hel½ dl anis, hel½ dl fänkål, hel¼ dl piri piri peppar, hel½ dl farinsocker1msk svartpeppar, hel½ dl spiskummin, helfärsk smaksättning. Älgö rub1 dl senapsfrö, ljusa½ dl kummin½ dl fänkålsfrö½ dl dillfrö8 korn vitpeppar½ dl rostad lökfärsk smaksättning
Hummer och biff i fulländad skepnad

Hummer och biff i fulländad skepnad

Minihamburgare på gris.      Hängmörad biff med rödbetor, toppmurklor, anjovis, pressad savoykål,dill, gräddfil och kryddpeppar
Måndagsmys

Måndagsmys

Helt plöstligt hör vi en stucken gris i ett träd. Ös ner dill, koka upp och krydda mer peppar och buljong

Matresan del 1

Till detta fick vi ett vitt vin, Engel, Pinot Gris från Alsace Frankrike. Vi vispade ihop en krondillsmajonäs (på krondillsrapsolja från Gunnarshögs Gård), som viringlade över kräftorna
Kamchatka krabbe - kongemat!

Kamchatka krabbe - kongemat!

Dessuten er kamchatka genialt fordi det ikke medfører så mye gris som når man renser reker eller krabbe
Lilla grillskolan

Lilla grillskolan

gris, grönsaker och kyckling. ½ dl dillfrö. gris, grönsaker och kyckling. dill, gräslök och senapsört. ½ dl dillfrö
Intervju med Per Ehrlund

Intervju med Per Ehrlund

Det är när du kör en hel spädgris på grillen och klipper upp ett runt hål i grisens huvud och blandar bbqsås med hjärnan i och låter det gå med på grillen tills allt är klart

Burgare på USAs östkust

Pig pickin’ (hel grillad gris som grillas tills den går att dra isär), liveband och massvis med glada människor

Intervju med Ulf Nietosvuori

Ja du en höna som tror han är gris eller en välkryddad kyckling. Grillade havskräftor med dill smör. Långfredag och de flesta av oss är lediga, vad passar bättre då än en härlig intervju med en härlig bbq människa