Nu har grillsäsongen dragit i gång på allvar. För oss som vid sällsynta tillfällen kan tycka att det är värt pengarna att tillaga de dyrare bitarna, ryggbiff eller till och med oxfilé, finns det kryddningar som kan göra det lite intressantare
Grillningen från i lördags var revben. Kanske inte så lätt att se på bilden. Det blev grymt gott. Jag kokade revbenen i saltat vatten i ca en halvtimme för att sedan läggas på grillen och kleta in i en super god glace
Mitt godaste grilltips just nu är bakad potatis med vitlökssmör, en kryddig marinad till tunt utbankad skinkschnitzel, en somrig sallad med jordgubbar och fetaost och såklart en klick kall bearnaisesås
Grilltips. Fredag och det är utlovat lite sol. Får passa på att njuta när tid ges att spendera så mycket som möjligt av vaken tid/ledighet i trädgården
Fredag. Underbart. Vädret är det enda man pratar om idag känns det, men det är inte så konstigt med tanke på att termomentern visar 27grader här i Stockholm idag