Köttet är bara grillskiva av fläsk som var färdigkryddad med grillkrydda från affären, jag har bara stekt på köttet, låtit den vila en stund och sedan skurit upp den i tunnare skivor till
Att grilla200 g halloumiost 200 g zucchini 200 g gul paprika. Salladsbädd 200 g isbergssallad 200 g romansallad 100 g broccoli 50 g sockerärtor 150 g fänkål 2 gula tomater 10 rädisor innanmätet av 1 zucchini (det som blir kvar av grillskivorna där ytterhöljet använts)
Det vart Grillskiva av fläsk, halloumi, tomat som vi toppade med parmesan och schalottenlök. Nu är man lite mör i kroppen efter att ha varit ute i solen nästan hela dagen, tar verkligen på krafterna
Det är slutet på juni och jag har inte orkat att skriva så mycket här, för jag blev väldigt ledsen efter att Anticimex hade varit och besiktigat huset som vi skulle köpa
Nu är det torsdag, det är härligt, gött. Vi har varit och handlat lite grilltillbehör, och så har jag bakat en ryttarkaka som jag ska ha med mig till grillkvällen hos några goa kompisar
Blanda marinaden i en plastpåse och lägg i köttet. Låt det marinera i minst 1 timme i kylskåp. Torka bort överflödig marinad och lägg köttet på grillen
1. Blanda marinaden i en plastpåse och lägg i köttet. Låt det marineras i minst 1 timme i kylskåp. 2. Tärna de ansade och sköljda grönsakerna till salsan och mixa dem i matberedaren
Blanda marinaden i en plastpåse och lägg i köttet. Låt det marineras i minst 1 timme i kylskåp. Tärna de ansade och sköljda grönsakerna till salsan och mixa dem i matberedaren
Hej goa bloggläsare. Nu ska ni få ett himla spännande recept. Ni vet ju att jag är mycket för det här med hederlig husmanskost och att det gärna få vara enkelt men gärna långlagat