Pensla varje köttbit med vanlig grillolja. Hade en förpackning knäckta färska revben i frysen. Tinade revbenen och sen har jag kokat revbenen i en timme
Blanda alla ingredienser till grilloljan väl, och pensla på revbenet runt om ordentligt. Grillolja. Lägg revbenet med bensidan upp på ett galler och placera mitt i ugnen
Pensla med den hemmagjorda grilloljan i receptet eller med någon god glaze som du brukar använda. Nej, istället blir det ett recept på grillat revbensspjäll, också den från Voxtorp
Igår gjorde vi idiotiskt goda revbenspjäll. Som påskbonus får Ni receptet på revbenen också. --------Revben är en rätt som jag egentligen inte är så förtjust i
barbequesås eller grillolja, köpt eller egengjord, jag använde köpt denna gången. Gjorde också grillade revbensspjäll till maten eftersom sambon önskat sig en "grillbuffé"
Idag har jag lärt mej hur man tillreder otroligt goda revbensspjäll. Revbensspjäll i ölrevbensspjällmörkt ölvattenbuljongnågra lagerbladSkär revbensspjället i portionsbitar ("ribs") och sätt dem i en kastrull
Pensla på grillolja eller glace och vänd sedan revbenen med ovansidan upp. Grillolja eller glace. Gnid in revbenen med en blandning av grillkrydda, svartpepapr och salt
Pensla med grilloljan och vänd köttet flera gånger under stekningen. Pensla revbenen. Grillolja. Efter 45 minuter är revbenen färdiga. 1 kg tunnskurna revben
Pensla med grillolja och låt köttet marinera någon timme. Skrapa rent från kött längst ut på revbenen (bitarna på bilden köpte vi vakuumförpackade, klara att läggas på grillen)