Jag brukar blanda med hickory-sås, tjockare grillolja, bbq-sås samt grillsås med kakao och chili. Skala och hacka lök och chili, krossa i vitlöksklyftan, kärna ur och tärna paprikan och lägg i en mixer tillsammans med tomatkross och mixa tills såsen blir slät
Grillolja med smak av vitlök. Börja skala potatisen och klyfta den, skär ner champinjonerna i mindre bitar, gör små snitt i tomaterna upp till, skär ner paprikan i långa klyftor
Allround grillolja (eller annan marinad du gillar). Hacka paprika och champinjoner, fräs upp i panna. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en skål eller plastpåse tillsammans med lagom mängd grillolja
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 kg Nötfärs blandfärs eller lammfärs 5 st Vitlöksklyftor 1 tsk Paprikapulver 1 st Gul lök (riven) 1/4 dl Bladpersilja (hackad) 1/2 msk salt 1/2 tsk Nymald svartpeppar. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 500 g Blandfärs Sök 1 st Äggula Sök 1 st Lök Sök 1 tsk Sambal oelek Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 tsk Salt Sök 1 krm Peppar Sök Grillolja Sök Till servering Lök Sök Sallad Sök Klyftpotatis Sök Tomatsås Sök Bearnaise Sök. 1Ingredienser, 6 port Kalorier 500 g Nötfärs Sök 500 g Lammfärs Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 2 st Äggulor Sök 2 st Citroner Sök 2 tsk Salt Sök 1 msk Chilipulver Sök 2 msk Paprikapulver Sök Svartpeppar Sök 2 tsk Spiskummin Sök Morotstsatsiki 4 dl Turkisk yoghurt Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 4 st Morötter Sök Mynta Sök Salt Sök Peppar Sök Mynta Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 400 g Nötfärs Sök 4 st Vitlöksklyftor Sök Paprika Sök Vatten Sök 1 tsk Salt Sök Peppar Sök 1 msk Margarin Sök 2 dl Kesella Sök 1 msk Majonnäs Sök Ajvar relish Sök 1 st Vitlöksklyfta Sök 1 tsk Spiskummin Sök 1 tsk Salt Sök peppar Sök 100 g Sallad Sök 150 g Gurka Sök 8 st Feferoni Sök 4 st Pitabröd Sök
Paprika, zucchini, halloumi, och champinjoner, penslade med grillolja, grillade. Jag använde mig av ett recept från 56 kilo, när Åse gör pulled pork, som grund, och piffade till såsen med lite mer vitlök och cayenne och rökt paprikapulver för lite extra rökighet. Barbequesås Save Print Ingredienser 1 dl vatten 1 dl chilisås eller ketchup, kolla sockerhalten eller gör egen, recept här 0,5 dl äppelcidervinäger 0,5 finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1,5 msk worcestershiresås 1 dl finhackad rotselleri 1 msk dijonsenap 1-2 msk honung 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 0,5 msk rökt paprikapulver 1 tsk chilipulver 0,5 msk liquid smoke salt, peppar Gör så här Finhacka lök, vitlök, rotselleri. Relaterade 1 dl vatten 1 dl chilisås eller ketchup, kolla sockerhalten eller gör egen, recept här 0,5 dl äppelcidervinäger 0,5 finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1,5 msk worcestershiresås 1 dl finhackad rotselleri 1 msk dijonsenap 1-2 msk honung 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 0,5 msk rökt paprikapulver 1 tsk chilipulver 0,5 msk liquid smoke salt, peppar Gör så här Finhacka lök, vitlök, rotselleri
2 tsk paprikapulver. Lägg 3 vitlöksklyftor, 1 gul lök i kvartar och ev 1 paprika i bitar i gjutjärnsgrytan. 1 msk grillolja original. 2 tsk paprikapulver. 1 paprika i bitar. 1 msk grillolja original