Krydda oxfilén och lägg den i en påse med grillolja över natten. Grillolja. Oxfilé i bit. Stek den hel. När den fått fin färg skiva i centimetertjocka skivor och stek ytterligare om så önskas
Oxfilé och planka. Under tiden skall oxfilébitarna grillas enligt gästernas önskemål. 500-600 g oxfilé, rumstempererad. 0,5 dl grillolja. Oxfilé 500-600 g oxfilé, rumstempererad 0,5 dl grillolja
Jag använde både och, rosmarin och lite grillolja. Trevligt sällskap + långkok av oxfilé i ugn + gratäng av diverse rotgrönsaker + nattning av lillen i sedvanlig tid + en ung nebbiolo och icke årsgivet alkoholfritt alternativ = En trevlig vuxenmiddag
På plåten hade jag även klyftad potatis som jag vänt i vanlig grillolja och lite salt. Idag har vi köpt dom flesta julklapparna,det är så skönt vara ute i god tid