Gårdagens middag blev stora köttbullar med fetaost, oliver och soltorkade tomater. Skär fetaosten och de soltorkade tomaterna i mindre bitar, blanda ner dem tillsammans med oliverna i färsen
Pensla lätt med grillolja på kycklingbenen och gnid in chili rub. Tillsätt skivad salladslök, vitlöksstänger, persilja, basilika och oliver strax före serveringen
Vänd fläskfilen och pensla med en god grillolja flera gånger under grillningen. Idag serverade vi en grekiskinspirerad sallad till, med isbergssallad, röd lök i tunna skivor, gröna oliver, cocktail tomater och lite gul paprika
Bulgursallad med fetaost och oliver 4 dl bulgur 8 dl vatten +1 grönsaksbuljong 3 tomater 1 röd lök 100 fetaost 1 dl svarta oliver Salladsdressing påse (knorr) olja vatten Crispsallad Gör så här Koka bulgur enligt vad som står på förpackningen och låt svalna Hacka övriga ingredienser och blanda ihop allt. 3 dl gräddfil 1 påse tacokrydda Lite citronsaft (plastcitronen) Vanlig grillolja ( caj p`s) Mätt och belåten va man igen då. 1 dl svarta oliver
Salta och peppra köttet och pensla med grillolja. Toppa med hackade svarta oliver. 1. Mixa samman valnötter, vitlök, basilika, dragon och rucolasallat i matberedaren med kniven monterad
Pensla lätt med grillolja på kycklingbenen och gnid in chili rub. Tillsätt skivad salladslök, vitlöksstänger, persilja, basilika och oliver strax före serveringen