Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 kg Nötfärs blandfärs eller lammfärs 5 st Vitlöksklyftor 1 tsk Paprikapulver 1 st Gul lök (riven) 1/4 dl Bladpersilja (hackad) 1/2 msk salt 1/2 tsk Nymald svartpeppar. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 500 g Blandfärs Sök 1 st Äggula Sök 1 st Lök Sök 1 tsk Sambal oelek Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 tsk Salt Sök 1 krm Peppar Sök Grillolja Sök Till servering Lök Sök Sallad Sök Klyftpotatis Sök Tomatsås Sök Bearnaise Sök. 1Ingredienser, 6 port Kalorier 500 g Nötfärs Sök 500 g Lammfärs Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 2 st Äggulor Sök 2 st Citroner Sök 2 tsk Salt Sök 1 msk Chilipulver Sök 2 msk Paprikapulver Sök Svartpeppar Sök 2 tsk Spiskummin Sök Morotstsatsiki 4 dl Turkisk yoghurt Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 4 st Morötter Sök Mynta Sök Salt Sök Peppar Sök Mynta Sök. 1Ingredienser, 10 port Kalorier 750 g Nötfärs Sök 1 st Ägg Sök 3 st Vitlöksklyftor Sök 1 msk Sambal oelek Sök Spiskummin Sök Peppar Sök 1 tsk Salt Sök 20 st Grillspett Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 400 g Nötfärs Sök 4 st Vitlöksklyftor Sök Paprika Sök Vatten Sök 1 tsk Salt Sök Peppar Sök 1 msk Margarin Sök 2 dl Kesella Sök 1 msk Majonnäs Sök Ajvar relish Sök 1 st Vitlöksklyfta Sök 1 tsk Spiskummin Sök 1 tsk Salt Sök peppar Sök 100 g Sallad Sök 150 g Gurka Sök 8 st Feferoni Sök 4 st Pitabröd Sök
Stora köttbullar med fetaost, oliver och soltorkade tomater ca 6 st 500 g nötfärs 2 msk ströbröd vatten 80 g fetaost 2 msk hackade svarta oliver 4 soltorkade tomater salt peppar herbs de provence (blandade örtkryddor) Sky vatten soja buljong/grillolja/fond Lägg ströbrödet i en skål, häll på vattnet och låt det stå en minut. 500 g nötfärs
Grilloljan var mest för syrrans skull, hon har det i ALLT, men det blev inte så tokigt. Köttfärsås med bacon 400 g nötfärs 1 pkt. krossade tomater 1 gul lök 3 msk grillolja 1 msk grillkrydda smör till stekning salt och peppar Hacka och stek löken i lite smör. När färsen fått färg, blanda ner tomaterna och grilloljan, låt allt puttra på medelvärme i ca 10 minuter. 400 g nötfärs. 3 msk grillolja
grillolja. grillolja. 200 g nötfärs. 200 g nötfärs. Hej på er i solskenet. Här rullar semester på. Stadsfesten har ju dragit igång nere på stan och i onsdags cyklade vi ner för att äta och se på drakbåtsrodden
Blanda färs med lök, ägg, och grilloljan, smaka av med flingsalt och vitpeppar. Forma 4 jämna hamburgare, pensla ytan med grillolja och grilla på medelvarm grill. 500 g nötfärs
Pensla sedan på lite grillolja och låt stå en halvtimme i kylen och dra in. ca 150 - 200 g nötfärs per person. Grillolja (vanlig) 2 - 3 msk per kilo kött + till pensling. ca 150 - 200 g nötfärs per person