Jag brukar blanda med hickory-sås, tjockare grillolja, bbq-sås samt grillsås med kakao och chili. Smält smöret i en kastrull och vispa ned mjöl så att det blir en redning
Stek svampen i olja, jag brukar välja någon typ av smaksatt grillolja för att få mer smak. Hacka crabsticks och blanda med de tinade räkorna i en bunke
grillolja. Krydda med salt, peppar, litet malda nejlikor och de krossade enbären. grillolja. Bred ut grönsakshacket i serveringsformen och lägg kotletterna ovanpå och garnera med tomatskivor
Paprika, zucchini, halloumi, och champinjoner, penslade medgrillolja, grillade. Till detta passade ett enkelt laktosfritt vitlökssmör och en tzatziki med vitlök, äpple, ingefära och zucchini
Tag sedan kastrullen från vattenbadet och tillsätt det smälta avsvalnade smöret under kraftig vispning, först försiktigt droppvis, därefter i en tunn stråle
Blanda alla ingredienser till grilloljan väl, och pensla på revbenet runt om ordentligt. Bryt av fötterna från champinjonerna och fyll hattarna medsmöret
Börja med att skiva morötterna. När laxen är klar, häll över grönsaksblandningen på laxen och servera med kokt potatis och citronklyftor för den som önskar