Rör ihop whisky, mango chutney, grillolja, vitlök, salt och peppar i en rostfri bunke. Grilla över träkol, pensla köttbitarna med grillolja under grillningen
ca 6 pers500 g fläskfilé, tunt skivad1 gul lök, klyftad1 röd paprika, tärnad10 cm purjolök, strimladfryst broccoli1 pkt bacon3 dl matlagningsgrädde½-1 msk soja1 köttbuljongtärning3 msk koncentrerad äpplejuice1 msk grillolja chili½ dl tacosås medium2 msk senap1 tsk torkad dragon2 msk mango chutney3 dl creme fraichesalt och pepparTa bort hinnorna och skär sedan fläskfilén i tunna skivor. Häll på grädden och ta i soja, buljong, äpplejuice, grillolja, tacosås, senap, dragon och mango chutney och låt det småputtra ca 10 minuter
Krydda och pensla med grillolja. Min storebror älskar tzatziki så det fanns som alternativ till mango chutneysåsen och passade, som vanligt, väldigt bra till kött
Tillsätt chutney och låt den bli genomvarm. Servera kycklingen med chutney och pasta. Kantarellchutney. 1 kyckling + grillolja eller 1 färdiggrillad kyckling. 3 dl mango chutney