Pensla med grillolja med vitlök och strö över örtkryddorna. 1/2 pkt frysta örtkryddor provencale (färska går förstås minst lika bra). 1/2 dl grillolja med vitlök (t ex Caj P, eller ta olja, vitlök och grillkrydda). 1/2 pkt frysta örtkryddor provencale (färska går förstås minst lika bra). 1/2 dl grillolja med vitlök (t ex Caj P, eller ta olja, vitlök och grillkrydda)
Stora köttbullar med fetaost, oliver och soltorkade tomater ca 6 st 500 g nötfärs 2 msk ströbröd vatten 80 g fetaost 2 msk hackade svarta oliver 4 soltorkade tomater salt peppar herbs de provence (blandade örtkryddor) Sky vatten soja buljong/grillolja/fond Lägg ströbrödet i en skål, häll på vattnet och låt det stå en minut
Men om den färdiga grilloljan som köps i affären ersätts med en hemlagad, så slipper man få den så kolhydratladdad, som oftast de färdiga och sötade är