Jag brukar själv göra en ofta då jag har en stout (välj själva), soya, apelsinjuice, sweetchili och pepparmix från kvarnen (röd, grön, svart, vit och krydd-peppar)
Igår kom min kära föräldrar hem för att stanna över helgen och det var en helt underbar kväll som vi avnjöt ute på altanen ända till midnatt med lite go musik i bakgrunden
½ dl soya. Skala och skiva vitlöken tunt. Blanda alla ingredienser. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
5 dl äkta kinesisk soya. Blanda allt väl och häll över köttet. Låt dra ett dygn. Lägg upp köttet på hushållspapper och låt rinna av lite innan grillning
Där i en liten folder fanns också ett tips på grillmarinad till kycklingklubbor. 1 dl rapsolja 2 msk soya 1 msk pressad citronsaft 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk chilisås (mild) Tony´s krydda (eller annan grillkrydda) GÖR SÅHÄR. 2 msk soya