Gnid in filéerna med grillkrydda. 1Grillkrydda. 11 citron, rivet skal och saften. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Jag har gett min kyckling en orientalisk ”touch” med kanel, persilja, vitlök och citron. 5 msk citronsaft. 1 citronbit. 1 msk chiliflakes (om du gillar hetta annars kan du byta ut det mot lika mängd grillkrydda). Strö på chili/grillkrydda, timjan och svartpeppar på kycklingens ovansida och häll 0,5 dl vatten runt om kycklingen. 5 msk citronsaft. 1 citronbit. 1 msk chiliflakes (om du gillar hetta annars kan du byta ut det mot lika mängd grillkrydda)
salt, peppar, lökpulver, grillkrydda. Pressa över citron och strössla ut häften av dillen. 1 citron. 1. Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form