Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Så det fick bli kyckling panerad i grillchips och pasta med vitlökssmak
Då blev det en gratäng på fläskytterfilé och grillchips…. 500 g Fläskytterfilé, 2 Tomater, 1 Gul lök, 200gr grillchips, Champinjoner (färska eller på burk), 4 dl Grädde eller mjölk, 2 st pressad vitlök, Riven ost. 200gr grillchips
Jag har alltid varit en grillchips tjej under alla år men nu har grillchipsen fått en konkurrent. Jag har upptäckt de naturliga chipsen som tex finns att hitta hos Rootfruit
Grillchips är min personliga favorit men för något år sedan så började jag upptäcka att det faktiskt är väldigt gott att använda andra rotfrukter till chips, tex rödbetor och morötter
Lökpulver (grillchips), torkad dill, färsk timjan, grillkrydda, chilipeppar osv osv. Hemgjorda chips. Att göra sina egna chips är betydligt enklare än vad man kan tro
Grillchips. Fördela grillchipsen över gräddblandningen. Jo, ni läste rätt. Häromkvällen när dottern och jag satt och klurade på vad vi skulle äta för gott på fredagskvällen bad jag henne att säga en ingrediens hon var sugen på, så skulle jag googla det
Grillchips. Bre smeten över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips. Här kommer receptet på en supergod chipsgratäng som jag hittade på Matplatsen
Kyckling och grillchips passar verkligen bra ihop, så det fick det bli idag. Nu är det lördag och dax för ett recept igen, den här lördagen blir det kyckling med chips som ingrediens