4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Som t ex Scans högrevsfärs, mörad entrecôte och ett tjockare skivat grillbacon, som rätt hanterat bättre klarar den lite tuffare tillagningen över glöd
Vispa ihop äggulor, vitlök, soltorkade tomater, citronsaft. och worcestershiresås. Tillsätt oljan först droppvis och sedan i en tunn stråle under vispning
grillbacon). 2 skivor grillbacon (om du väljer vanligt bacon kommer du behöva fler skivor). 2 skivor grillbacon (om du väljer vanligt bacon kommer du behöva fler skivor)
Sen så har jag använt grillbacon som är en ny slags bacon som är lite tjockare så dom passar bra att lägga på grillen eller när man vill ha lite matigare bacon i någon maträtt