Fyll pitabrödet med grönsaker, fetaost, kikärter, färsk mynta och en klick tzatziki. Grilla eller värm pitabrödet 2 minuter i ugnen precis till servering. 4 pitabröd
Det här är en variant på David Changs vid det här laget välkända Pork Buns men eftersom det ibland inte finns inspiration eller tid till ångbakning så blev det pitabröd, tillsammans med lite grillad paprika och sockersaltad gurka så blev det mycket lyckat
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Servera köttbullarna med tabouleh på libabröd eller i pitabröd. Skala och hacka rödlöken. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke
Servera köttbullarna med tabouleh på libabröd eller i pitabröd. Skala och hacka rödlöken. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke