Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Tänk på att inhandla revbenen dagen innan du ska grilla eftersom de ska rimmas över natten. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Servera exempelvis tillsammans med en riktigt krämig potatisgratäng, grillade majskolvar och en fräsh grönsallad eller varför inte en vattenmelonsallad
Lägg revbenen på ett galler i en långpanna med benen uppåt. Ni kanske vill ha receptet på mina tjocka spjäll som jag gör till Julbordet i år så lägger in det här
Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida. lägg revbensspjällen på en ugnsplåt och stek i ca 20 minuter tills revbenen fått fin färg. 1 kg tjockarevbensspjäll
Jag får tänka på dom här saftiga revbenen istället =). Lägg revbensspjället i en stor gryta. 1 kg tjockarevbensspjäll i bit. 1 kg tjockarevbensspjäll i bit