Revbensspjäll

Fantastiska smaker som passar alla tillfällen - revbensspjäll är gott året om. Laga så att köttet blir riktigt mört och servera gärna tillsammans med goda tillbehör som ugnsstekta potatisklyftor och coleslaw.

kryddiga revbensspjäll glaserade revbensspjäll julkryddade revbensspjäll heta revbensspjäll revbensspjäll kokta griljerade revbensspjäll revbensspjäll senap stek revbensspjäll revbensspjäll ris revbensspjäll grillkrydda

Revbensspjäll - gott och mört


Vi äter gärna revbensspjäll vid jul, men denna köttbit ska inte begränsas till julbordet. Revbensspjäll passar till exempel perfekt till sommarens grillfester! Smaksätt gärna köttet långt i förväg så att smakerna marineras ordentligt innan du grillar långsamt på indirekt värme.

Det finns många olika sätt att tillaga revbensspjäll. Förutom att grilla kan du koka eller laga revbensspjäll i ugn. För att få till ett riktigt mört kött som lätt faller av benen är ett tips att först koka köttet för att sedan marinera det och låta det gå klart i ugnen. Då får du mört kött med en krispig och smakrik yta.

Tunna revbensspjäll kan du laga på samma sätt, men de behöver inte lika lång tid på spisen.

Toppkommentarer i revbensspjäll

Grillade revbensspjäll med supergod glaze
359

“Fantastiskt goda?”

Se recept