Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Presssa vitlöksklyftan och gnid in den, salt, peppar och färska örter i köttet. Lägg köttet på grillen och grilla köttet helt över grillen i cirka 10 minuter runt om
800 g lammracks. 800 g lammracks. . En stilla sommarkväll ska tillbringas ute på en skön ö i goda vänners lag, i väntan på att grillen blir varm smakar det mumma med en vällagrad parmesanost och ett gott rött vin