Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé
4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk smör 8 skiva salami 150 g rumsvarm färskost med grillad paprika 8 st färska basilikablad 1
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofylldakycklingfiléer
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Kycklingfiléer, 1 stor per person. Ansa under tiden kycklingfiléerna och lägg 4-5 bladpersiljeblad på, linda in i 2 skinkskivor och fäst med tandpetare
Vi grillade dessutom färsk lök, kycklingfiléer och smakrika korvar. När min lilla butik Annies Stuga fyllde 1 år fick jag en burk tryffelsvampar av fina vännerna Eva-Marie och Lasse
Fyll kycklingfiléer med mozzarella , basilika o soltorkade tomater. Grilla. Ta så mycke ni tror ni äter. hacka morötter o paprika i stavar , lägg i form o ringa över olivolja , sweet chilisås o salt
Dela baconskivorna på tvären och linda in kycklingfiléerna med dem. Denna lördagen börjar med regn men vi hoppas inte att den slutar med regn, eller så får vi hoppas på lite sol mellan skurarna
Putsa kycklingfiléerna och skär ett djupt snitt i varje filé. Fyll kycklingfiléerna med blandningen. kycklingfiléer, 100 gr riven parmesanost eller västerbottenost, färsk basilika, vitlök, kryddor och bacon efter antalet filéer