Jag höll paprikabitarna med en tång och grillade dem rakt över gasspisens låga (skinnsidan mot elden), men man kan så klart lika gärna grilla dem på hög värme längst upp i vanlig ugn
Grilladefärsbiffar med smak av spiskummin & rökt paprika. Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter
Lägg färsbiffarna på galler i en långpanna. Sätt ugnen på grillvärme. Blanda färsen med potatismjöl. Hacka champinjonerna och blanda ner dem och persilja, vatten, salt och peppar i färsen
Smaksätt i så fall med lite extra svartpeppar när biffarna är färdiggrillade. Färsbiffar. I går kväll tyckte Najni det var dags att äntligen inviga den söta lilla picknickgrill som införskaffats i början av sommaren
Grekiska färsbiffar med grönsakssås, 4 portioner. Idag bjuder jag på ett sådant där bra recept. Ni vet ett sådant som kräver minimal arbetsinsats men ger maximal smakutdelning
Efter en skön fredagseftermiddag som bestått av både hårt arbete, en kall öl på en solig och sommarvarm altan med arbetskamrat, make och granne och faktiskt väldigt lite tid i köket kunde vi rätt sent njuta av svulstiga, smakrika och välfyllda färsbiffar
Här kommer färsbiffar sist i receptnamnet, och det är helt enkelt för att pastasåsen med grönsaker, cambozolaost, grädde och crème fraiche blir så förbaskat god att den förtjänar att stå först