Jag gillar kombinationen torsk och bacon. Första gången gjorde vi enligt receptet och serverade såsen kall, men det kändes på nåt sätt fel och när det var dags igen så bestämde vi oss för att värma såsen
Såsen var helt grym. Tänkte idag får vi pröva något nytt med torsken mannen fick upp på spö förra veckan när han och grannarna drog över och fiskade utanför Skagen
Jag älskar grillad fisk. Sås. Vi har precis ätit sommarmat ute i värmen ☀️ I dag blev det torskrygg i foliepaket, du hittar receptet nedan Åh fisken och potatisen blev sådär perfekta
På spetten sitter det, halloumiost, musslor (från burk), paprika, röd lök, lax och torsk. Vi serverade våra spett med stekta grönsaker och halloumiost, pressad citron och en god kall sås som Håkan slängt ihop tidigare på dagen
Passar till både fisk och kött eller som dipp till grillade grönsaker, klyftpotatis och rotfrukter. Tryffelaiolin blev perfekt komplement till en galet god torskrygg
Fisken som fick samsas med risotton på tallriken var torsk som vi helt enkelt la i en ugnsfast form, strödde på lite hackad purjolök, ripplade över lite vitlöksrapsolja och kryddade med citronpeppar och salt