I den här rätten ugnsbakar (eller grillar) jag pumpan och brutna tofubitar tillsammans med rikligt med olivolja, vitlök, salt och peppar tills de får en mustig smak och en både knaprig och mjuk konsistens och blandar sedan ner det med lite havregrädde i nykokt pasta
Vill man inte använda grillad halloumi fungerar fast tofu lika bra. If you don't want to use grilled halloumi, firm tofu or even Indian paneer will work great too
Blanda ihop alla ingredienser förutom kålen och tofun/fetaosten till en dressing. Servera rätten genom att ösa marinaden över den grillade kålen och låt dra någon minut
grilladtofu,. Olika sorterts grönsaker och svamp är givet på vår grill, och likaså Tofu. Vi har marerat tofun och grillat, men det går alldles utmärkt att steka i panna eller ugn också
Så jag tänkte att det ju är lika bra att visa att det går precis lika väl att att använda tofu. Tofu är inte trådigt och har inte samma konsistens som en sojafilé, men det bär smakerna från marinaden perfekt, och om du först pressar ut vätskan ur tofun och sedan marinerar den över natten så blir den helt otroligt saftig och smarrig