smör, olivolja eller kokosfett. Vaknar upp till en härligt solig morgon här i Göteborg. Våren är kommen. -) Med våren kommer ju också grillen fram mer och mer vilket gör matlagningen väldigt enkel tycker jag
Gjorde även ett kryddsmör beståendes av smör, vitlök, persilja, salt och peppar, klassiskt och gott. Jag grillade lammkotletter och ryggbiff som sedan serverades med örtrostade rödbetor från grönsakslandet och en klassisk tomat- och mozzarellasallad
En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör och den rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
smör. Gnid in varje ryggbiff med olivolja, krydda sedan med salt och peppar på båda sidor. 600 g ryggbiff. 600 g ryggbiff 850 g fina potatisar 2 klyftor vitlök, finhackade några kvistar timjan, finhackade några kvistar rosmarin, finhackade 1 tsk dijonsenap 0,5 citron 4 msk olivolja havssalt svartpeppar olivolja. sås2 bananscharlottenlökar, strimlade 4 msk utspädd köttbuljong 1 dl grädde 1,5 msk dijonsenap 1 msk grönpepparkorn i lag 1 msk worchestershiresås smör