En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör och den rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
Där åt jag en grillad focaccia med kyckling, mozzarella och pesto. Där handlade jag hem ryggbiff till helgen och lite kallrökt tryffelskinka och lufttorkad skinka
Jag grillade den under lock direkt ovanför glöden då det är en ganska tunn bit. Den är inte mör som en ryggbiff men vem gillar inte att tugga lite på en go’ köttbit
Grönsakstoppingen är en jättegod salsa till allt grillat. Stek köttet till önskad innertemperatur, placera biffarna på brödskivorna och toppa med grönsakssalsan
I Lördags grillade vi på vår inomhusgrill. Så vi köpte varsin ryggbiff som vi marinerade och till detta hade vi klyftpotatis, tzatziki och en jätte god grönsaks salsa som ni nu ska få receptet på
Tillbehör till detta va tortilliabröd, guacamole, thairis, rivenost, salsa och gräddfil. Denna rätt består av en 200 g ryggbiff som är träkolsgrillad sen är det även en grillad tomat, majskolv och allstars butter
Gör salsan under tiden. 500 g entrecôte eller ryggbiff. Låt köttet dra i marinaden i kylen ca 2 timmar. Fräs löken i olja och tillsätt vinäger, socker, salt och peppar