Parmesankräm. Strö över parmesanost och svartpeppar. Parmesankräm. 400 g ryggbiff. 1 burk grillad paprika. 2 dl riven parmesan. 150 g grillad hel paprika på burk. 25 g grovriven parmesanost. 25 g flagad parmesanost. 400 g ryggbiff. 1 burk grillad paprika. 2 dl riven parmesan. 150 g grillad hel paprika på burk. 25 g grovriven parmesanost
Sommarmat för mig, får helst vara snabblagad, god och gärna grillad. Parmesankräm. Parmesankräm. 400 g ryggbiff. 1 burk grillad paprika. 2 dl riven parmesan. 400 g ryggbiff. 1 burk grillad paprika. 2 dl riven parmesan
parmesan. Låt ryggbiffen. parmesan. 180g ryggbiff. till mer än hälften ca 10 minuter, blanda i parmesan, svamp och guarkänrmjöl,. har gått är det tid att grilla ryggbiffen i ca 8 minuter, krydda med malen svartpeppar. 180g ryggbiff. har gått är det tid att grilla ryggbiffen i ca 8 minuter, krydda med malen svartpeppar
* På medelvärme, stek paprikan i fyra större bitar samt rågbrödet* När de är färdiga, lägg åt sidan och höj värmen något* Stek ägget i olja så att vitan är hård men gulan rinnande* Lägg salladen på en tallrik, häll över balsamico samt den grillade paprikan* Bred dijon på brödet och lägg detta på salladen* Lägg på två skivor ryggbiff och det stekta äggetGod spis
Till varmrätt valde jag grillad lammytterfilé med pommes Anna, Jen valde confiterad anklår och Jos och Manda deras surf 'n turf vilket var grilladryggbiff med havskräfta
GRILLAD BIFF MED SPARRIS. hyvlad parmesanost. Toppa med basilikablad och hyvlad parmesan. 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st). 4 skivor ryggbiff ( ca 150 g st)