Om du inte har grillen igång går det såklart att steka ryggbiffen i het panna. 300 g ryggbiff. 1 bunt färsk koriander (kan man utesluta). 300 g ryggbiff. 1 bunt färsk koriander
Grilla spetten några minuter på varje sida tills de fått fin färg och är grillade efter smak. Tillsätt olivolja, vinäger, honung, vitlök, peppar, persilja samt koriander
½ tsk korianderfrön. Lägg salladen på ett uppläggningsfat, skiva köttet och lägg uppe på, garnera med salladsost, basilikablad/färsk koriander och granatäppelkärnor, avsluta med att dressa med chermoulan
3msk finskuren koriander. Asiatisk glaze2msk färskriven ingefära3st rivna vitlöksklyftor2msk honung2msk ostronsås2msk soya½dl färsk koriander1st röd chili. Salta och peppra ryggbiffen, grilla på båda sidorna tills du får en kärntemperatur på 52grader. 3msk finskuren koriander
Vinn produkter från Lagrito´s grymma sortimentEspressorubbad ryggbiff Reverse SearedPlankgrillad oxfilé med rökt potatismosRökt chili (Chipotle)Padrones Rakt i GlödenStenad Burgare
Där åt jag en grillad focaccia med kyckling, mozzarella och pesto. Där handlade jag hem ryggbiff till helgen och lite kallrökt tryffelskinka och lufttorkad skinka
ex vitlök, ingefära, gurkmeja, koriander, chili, citrongräs och limeblad. 300 kg oxkött, vi tog ryggbiff, i tärningar. 300 kg oxkött, vi tog ryggbiff, i tärningar