Gör dressingen genom att vispa ihop balsamvinäger och fransk senap. Funkar även med grillad kyckling eller varför inte skippa köttet och äta den vegetarisk
4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kanske en grillad tomat till också. Helstekt ryggbiff med bakad rotselleri, brysselkål och portvinssås 8 propoints. 800 gram ryggbiff i bit. 1/2 dl balsamvinäger. 800 gram ryggbiff i bit. 1/2 dl balsamvinäger
Ryggbiff med potatisgratäng, en gudomlig rödvinssås och rödvinskokta grönsaker. Häll på balsamvinägern, rör om och låt koka tills vätskan börjar få en sirapsliknande konsistens
Och krydda direkt därpå med balsamvinäger, olja och svarpeppar. Balsamvinäger. 2 bitar ryggbiff. 2-3 st grillad, inlagd paprika (finns på burk)1 handfull färsk persiljaBalsamvinägerOlja (Raps)SvartpepparKrydda köttet med salt & peppar och klappa in färsk timjan. 2 bitar ryggbiff. 2-3 st grillad
Till varmrätt, då vi var som mättast, blev det helstekt ryggbiff från Gårdsbutik Thuresson, med potatisgratäng, sparris, rödvinssky och egenslungad bearnaisesås
vit balsamvinäger. vit balsamvinäger. 800 g oxfilé, utskuren biff, entrecote eller ryggbiff. Här kommer några bilder från nyår som vi spenderade hemma med härliga vänner
Servera med grillad potatis och sparris. 800 gram ryggbiff , i fyra skivor. 1 msk balsamvinäger. 1. Blanda soja, vitlök, olja, brunt socker, svartpeppar och tabasco i en stor förseglingsbar plastpåse
* På medelvärme, stek paprikan i fyra större bitar samt rågbrödet* När de är färdiga, lägg åt sidan och höj värmen något* Stek ägget i olja så att vitan är hård men gulan rinnande* Lägg salladen på en tallrik, häll över balsamico samt den grillade paprikan* Bred dijon på brödet och lägg detta på salladen* Lägg på två skivor ryggbiff och det stekta äggetGod spis
Då serverades tunna skivor av grilladryggbiff ovanpå rosésallad och med stora drivor parmesan på. Ringla över oljan och balsamvinägern och salta och peppra över fatet