hackad färsk dragon och persilja efter smak. Mycket grillning blir det nu när våren är här vilket ju är härligt och gott, häromdagen blev det grillning av rostbiff i skivor, mycket gott, till det blev det sötpotatis i ugnen och en mycket lättlagad och god bearnaisesås (eller snarare en dippsås kanske)
Den här versionen med vitlök, rökt paprikapulver och grillad paprika ger en mustig och lite tex mexig cheddar känsla som funkar perfekt till exempelvis nachos eller mac n cheese, den går dock lätt att variera genom att till exempel bara använda vitlök och lite citron för en ostsås till en lasagne eller en pasta al fredo
Visst kan man grilla den i skivor eller tillreda den i ugnen men få saker slår en helgrillad styckdetalj som legat något timme eller mer på indirekt grillning
rostbiff eller entrecote. persilja - finhackad. Barbecueglaze. Hacka chipotlepepparn och vitlöken. Lägg ner chipotlen och vitlöken i en kastrull och fräs i lite olja i ett par minuter på medelvärme
Ett gott vin med gröna grillade pimentos. Carpaccio på rostbiff med parmesan och persilja. Karameliserad gåslever med grillad röd paprika, så sjukt gott att jag nästan ville dö av lycka
Vi föredrar den grillad Medium - medium/rare. Vår nya favorit för i år är att grilla Picanha, detta är en stycknings detalj som är populär i Brasilien (locket på rostbiffen, stek med en ordentlig fettkappa